Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


írány a szlovák extraliga

2017.07.04

Kiderült, hol folytatja pályafutását Orbán Attila.

Fehérvárról távozónak több ajánlata is volt, végül úgy döntött, hogy Debrecenben folytatja pályafutását, azonban a klub megszűnése miatt, új csapat után kellett néznie és meg is találta erről és egyéb dolgokról beszélgettem vele.

Hogyan érintett, hogy Fehérvárról 7 év után távoznod kellett? 

Közös megegyezéssel távoztam, nagyon jól éreztem magam Fehérváron.

Debrecenbe igazoltál majd kiderült, hogy megszűnik a klub. Ez az egész magyar jégkorong társadalmat meglepte. Hogy közölték veletek, hogy új csapat után kell nézni?

Hétről hétre egyezkedtem a Debreceni vezetőkkel, teljesen korrekten álltak mindenhez. Az utolsó pillantig biztak benne, hogy mégis indul a klub.

Nyilvánosságra került, hogy Érsekújvárra igazolsz. Mik a célok? Mind egyénileg és csapat szinten?

Meghatározó játékos szeretnék lenni a csapatban, míg csapat szinten egyértelmű cél a szlovák bajnoki cím!

Napokban lett vége az Inline vb-nek hogy értékeled a vb-t? Mennyire volt reális ez a kiesés? Bevallom nekem ez csalódás volt.

Számunkra is csalódás volt, nagyon sokat fejlődött az inline hoki az elmúlt években, talán mi elfáradtunk a vb végére ez lehetett a kiesés oka. Nincs más cél jövőre fel kell jutni.

Milyen érzéssel jössz Fehérvárra az emléktornára, csak ezúttal a vendégöltözőbe?

Megtisztelő lesz, várom hogy találkozhassak a volt csapattársakkal, barátokkal,szurkolókkal. Igazából nem volt időm elköszöni ez remek lehetőség lesz rá.  

Elmondta még, hogy nagyon sok szurkoló írt neki akár ismerős akár ismeretlen sok sikert kívánt neki ez nagyon jól esett neki. Ebből is lehet látni, Orbi remek ember és mindenki szereti. Reméljük Érsekújváron is nagyon fogják kedvelni a játéka után is.

Én biztosan kimegyek egy Érsekújvár meccsre remélem sok szurkolótársam is társul hozzám és ezzel nagy örömöt szerzünk Atinak.

Sok sikert kívánok neki!